De camping

Op onze camping zijn diverse bomen, heggen en coniferen aanwezig. Zij bakenen overigens zonder harde grenzen de kampeerplekken af, zorgen voor enige privacy en geven beschutting tegen zon en wind. Ook zijn er verschillende open plekjes aanwezig, met het uitzicht over het weiland naar het bos toe.


Tevens zijn er zeer zonnige plekjes aanwezig van zonsopgang tot zonsondergang.

De camping is rustig gelegen in het groen,  achter de boerderij (80meter) en heeft een panoramisch  uitzicht over de weilanden.

Op circa 150 meter achter de camping, in een glooiend coulisselandschap  beginnen de bossen van het natuurgebied “het Groote Veld.” (ongeveer 2500 ha) Het bos is te voet of per fiets direct bereikbaar vanaf de camping, waar veel fiets- en wandelmogelijkheden zijn.Onze camping ligt gelegen tussen de knooppunten 56 en 57.  In het natuurgebied achter de camping zijn ook verschillende mountainbike’s routes.

Onze camping heeft 35 comfortplaatsen, allen voorzien van een verharding in de voortent. Ook de plek voor de wielen van de caravan zijn verhard. Er zijn 2 plaatsen speciaal voor tenten.
De plaatsen zijn zeer ruim opgezet met op elke 2 plaatsen aansluitingen voor elektra (6amp) eurostekker, water en afvoer op riolering.(Groene aansluitpaaltjes) De auto’s staan op een aparte parkeerplaats gelegen naast de camping. Honden zijn toegestaan, mits aangelijnd!!!!!   Campers zijn van harte welkom. (geen speciale camper plekken).

De boerderij is volop in bedrijf met o.a. melkkoeien, kalfjes, sierkippen, eenden en ganzen.

Vertrek is voor 11.00 uur of in overleg

Aankomst na 13.00 uur  of in overleg

Nieuw;          Het gehele jaar geopend

Deze unit staat centraal t.o.v. de 3 verschillende veldjes. De unit is verdeeld in 2 afdelingen waarin zich in totaal bevinden; 4 douches met kleedcabine (voorzien van een bankje), 4 toiletten, 2 wastafels met 4 waskommen (gratis warm water), buiten overdekt 2 afwasplaatsen (gratis te gebruiken) en een stortbak met chemisch toilet

                                                  Nieuw

Verwarmd Sanitair gebouw en Recreatieruimte  (geheel voorzien van vloerverwarming)  In het sanitair gebouw zijn de volgende faciliteiten aanwezig;

*3 douches
*2 toiletten
*2 wascabines(afsluitbaar) incl. warm water
*1 wastafel, warm en koud water
*2 afwasbakken
*Zeer ruime invaliden douche, incl. wastafel, vaste douche,  handdouche,        toilet en bankje en een opklapstoeltje onder de douche.                                  *Toegankelijk met eventueel een rolstoel of rollator.
*Wasmachine
*Centrifuge
*Stortbak chemisch toilet (buitenkant gebouw)
*Urinoir

Faciliteiten;                                                                  Nieuwe   recreatie   ruimte

 Koel-vriescombinatie.
 Leeshoek.

 Folderkast.

 Verse eieren verkrijgbaar.

 De Telegraaf verkrijgbaar.

Terrein ’s nachts verlicht.
Overdekte fietsenstalling.
Oplaadpunten voor elektrische fietsen.
Voor de kinderen is er gelegenheid voor voetbal, er is een  zandbak,  tafeltennistafel en een speelhuisje + glijbaan

Tevens is er een Jeu de boules baan aanwezig